Kunstmarkt

Kunstmarkt

In de binnenstad van Tiel vindt traditiegetrouw op bevrijdingsdag de kunstmarkt plaats met kunstwerken van kunstenaars uit Tiel en omstreken. De entree is gratis.


We hebben bizarre tijden beleefd en helaas is nog niets zeker. We kunnen niet in een glazen bol kijken, maar ook niet tot bijvoorbeeld een week voor Bevrijdingsdag wachten. Daarom zijn we als 5 mei comité Tiel toch alvast begonnen met de organisatie van de kunstmarkt 2022. Dit alles onder de voorwaarden dat de kunstmarkt volgens de dan geldende Corona-maatregelen door kan gaan en we vergunning van de gemeente ontvangen.

Kraam reserveren?

Je kunt je vanaf nu tot 20 december 2021 opgeven voor deelname aan de kunstmarkt. Het aantal beschikbare kramen wordt op een later tijdstip vastgesteld. De kraamhuur bedraagt €10,-. Deelname is definitief als het geld is overgemaakt. We delen inschrijfnummers uit en wijzen plaatsen aan. Nadere informatie over wie een kraam toegewezen krijgt volgt zo snel mogelijk. Als je bij elkaar wilt staan, dit graag van tevoren kenbaar maken.


De locatie voor de kunstmarkt zal wederom de Waterstraat, de Voorstad en de Varkensmarkt zijn. Opbouw vanaf 10.00 uur. Afbouw om 16.00 uur. Het verzoek is om de kramen aan de voorzijde zodanig te bedekken dat er niet onder de kraam doorgekeken kan worden.