Kunstmarkt

Kunstmarkt

In de binnenstad van Tiel vind je op bevrijdingsdag maar liefst 60 kramen waar je kunstwerken van kunstenaars uit Tiel en omstreken kan kopen. Kom ook van 12.00 tot 16.00 uur genieten op de gezellige kunstmarkt die in de Voorstad plaats vindt. De entree is gratis.

Kraam reserveren?

Kunstenaars die voorgaande jaren hebben deelgenomen aan de kunstmarkt ontvangen van ons een uitnodiging om ook dit jaar weer mee te doen en krijgen ook voorrang op een kraam. Heb je niet eerder meegedaan, dan kun je je opgeven via het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


De kosten van de huur van een kraam zijn €10.


Opbouw vanaf 10.00 uur. Om 11.00 uur dient alles opgebouwd te zijn in verband met de bevrijdingsactiviteiten op de Groenmarkt. Afbouw om 16.00 uur.


MEDEDELING 24-02-2021

Het bestuur van de Oranjevereniging Tiel en 5 mei comité Tiel heeft in het kader van de coronamaatregelen helaas ook voor dit jaar moeten besluiten geen publieke activiteiten te organiseren op Koningsdag en 5 Mei.


Wel bieden wij op 27 april de bewoners van de verzorgingstehuizen een traktatie aan en zullen op 4 mei bloemen leggen bij het oorlogsmonument.


Wanneer het weer is toegestaan schrijven we een algemene ledenvergadering uit en zullen we ons gaan beraden hoe we in 2022 onze activiteiten weer op gaan starten.


Het bestuur doet een dringend beroep op de inwoners van Tiel om mee te denken over welke activiteiten dit worden. Daarnaast zijn wij op zoek naar vernieuwing en uitbreiding van het bestuur. Belangstellenden kunnen zich melden via info@oranjeverenigingtiel.nl.