Feel Free Festival 2015

Feel Free Festival 2015

 

Vrijheid betekent volgens ons kunnen zijn wie je bent en kunnen doen wat je wilt, maar ook respect hebben voor anderen en de manier waarop zij zich willen uiten en gevoel van vrijheid beleven. Volgens ons is er geen betere manier om vrijheid te vieren dan met muziek. Vandaar het Feel Free Festival!

In 2015 is Nederland 70 jaar bevrijd, om dit te vieren pakten wij van het 5 mei comité Tiel groots uit met diverse festiviteiten in het centrum van Tiel en het festival 'Feel Free Festival' op het Plein. Dit hebben wij in samenwerking met Café de Merckt, Gasterij Flipje en 3 Zussen Lounge, drinks and bites gedaan.

5 mei 2015 was een waar feestje! Het begon regenachtig, maar al snel kwam de zon te voorschijn en was het al snel gezellig druk op het plein. We kijken er erg naar uit om jullie in

2020 weer te zien!

 

Programma 2015

14.00 uur DJ Uzi

15.00 uur Officiele opening

15.05 uur The First Lady

16.00 uur Lesley Lyns

17.00 uur Winnaar DJ Mashup Contest

17.30 uur Samba Bommelero’s

18.00 uur Helden van Tiel

18:30 uur DJ Daan

19.00 uur DJ’s Café de Merckt

Einde middennacht

 

 

DJ Mashup Contest

Om jong DJ-talent uit Tiel een kans te geven, hebben we een DJ Mashup Contest uitgeschreven. Hekim a.k.a Uniqbeats was de winnaar en mocht een half uur draaien op het podium. Heb je zijn set gemist op 5 mei of wil je meer van hem horen? Beluister dan hieronder zijn inzending.

De organisatie

Vanuit het 5 mei comité Tiel is de organisatie van het Feel Free Festival ontstaan. De organisatie bestaat uit vier enthousiaste en gedreven dames in de leeftijd van 21 tot en met 30 jaar; Yara van Alten (Grafisch vormgeefster), Cleody van der Eijk (eigenaresse van Fun Functional Fit), Marion Kemperman (webredacteur) en Marlene van Overbeek (studente Eventmanagement). Dankzij de steun van de gemeente Tiel en Stichting Burgerweeshuis heeft het 5 mei comité Tiel de organisatie samen kunnen stellen en het gratis Feel Free Festival mogelijk kunnen maken!

Copyright © All Rights Reserved